De Baronie 14, 4151 CS
Acquoy - Netherlands
+31 6 28 46 51 32 info@nanofit.nl www.nanofit.nl
NanoFit logo

NanoFit

NanoFit header

Katja Melman is de eigenaresse van NanoFit Zwijndrecht. Zij zet zich sinds 2019 in voor Nano Healthcare. Zij is een volledig gecertificeerd Nano-therapeute, maar bovenal ervaringsdeskundige. Haar pijn die door twee compleet versleten knieën (artrose) werd veroorzaakt is met de Nano Healthcare behandeling tot bijna nul gereduceerd. Op dit moment werkt zij hard aan haar HBO-studie medische basiskennis, waardoor zij mensen nog beter kan behandelen en adviseren.

Nano CellCare is in staat om vloeistoffen als hyaluronzuur & de mineralen uit het zout uit de Dode Zee nanorizeren. In dit formaat is het lichaam in staat te herstellen.
Nano Healthcare helpt op deze manier met vermindering van pijnklachten, het herstellen van blessures en operaties, het verminderen van littekenweefsel en zelfs het zichtbaar verbeteren van uw huid.

Bij NanoFit behandelen ze tegenwoordig met regelmaat huisdieren. Katja heeft zelf veel liefde en passie voor dieren en hoopt zich meer in te kunnen zetten voor deze nieuwe manier van behandeling die ook zeer effectief is bij (huis)dieren. Dit doen zij op vrijwel dezelfde wijze als bij mensen. Huisdieren, of eigenlijk zoogdieren in het algemeen, zijn opgebouwd uit dezelfde bouwstoffen als wij mensen. Ze kunnen dan ook gelijksoortige klachten hebben. Vooral bij honden, katten en paarden die wat meer op leeftijd zijn, komen veel gewrichtsklachten voor (zoals Artrose of Heupdysplasie). Met deze behandelmethode kunnen zij vaak al na enkele behandelingen zorgen voor pijnvermindering. Hierdoor zal ook de algehele weerstand verbeteren en vaak krijgt de vacht een mooiere glans.

Zo hebben zij onder andere een kat behandeld die met moeite van de bank kon komen, maar nu weer bovenop de schuur banjert, een Berner-sennen met artroseklachten die nu zelf voor een lang rondje kiest, een Golden Retriever wiens operatie aan een hardnekkige ontsteking kon worden afgezegd en een kat met ademhalingsproblemen die nu weer rustig slaapt.

De praktijk van NanoFit heeft een zeer sfeervolle praktijkruimte. Hier kunt u volledig tot rust komen en samen met Katja een plan van aanpak maken, geheel aangepast op uw wensen.

Onder andere de volgende klachten kunnen behandeld worden met Nano Healthcare:
- Artrose                                               - Astma / COPD
- Huidverjonging                                  - Sportblessures
- Verbeter zuurstofopname                - Huidaandoeningen
- Zenuwpijn                                          - Fibromyalgie
- Rugklachten                                      - Gewrichtspijn
- Migraine                                             - Stress gerelateerde klachten

Contact NanoFit

De Baronie 14
4151 CS Acquoy - Netherlands

info@nanofit.nl +31 6 28 46 51 32 Bezoek de website van NanoFit