Wijnstraat 8, 6101 AK
Echt - Netherlands
+31 6 20 97 19 21 info@praktijkvitaliteit.nl praktijkvitaliteit.nl
Praktijk Vitaliteit logo

Praktijk Vitaliteit

INNER BEAUTY

SKIN RECOVERY

SKIN RECOVERY

Scars & Burns

REJUVENATION

REJUVENATION

Hydration

ANTI-AGING

ANTI-AGING

Face, Neck & Decolleté

PURIFICATION

PURIFICATION

Eczema & Skin Rash in allergies

VOLUME RECOVERY

VOLUME RECOVERY

Restoration of volume in Breast & Bottom tissue

SKIN CARE

SKIN CARE

Acne, Redness & Skin Tone

INNER HEALTH

HORMONAL PRODUCTION

HORMONAL PRODUCTION

Balance & Boost

DETOX

DETOX

Improve Hydration & Increase oxygen uptake

Verbetering van vitaliteit en levenskwaliteit is altijd mogelijk, daarvan is Jacqueline Rijks overtuigd. Na jarenlang een natuurgeneeskundige praktijk te hebben gerund (gespecialiseerd in darmen) heeft deze heldervoelende en helderwetende health coach de juiste mix gevonden om mensen te helpen in hun bewustwordingsprocessen. Vanuit een breed holistische visie, gesteund en gedragen door de spirituele wereld.

Vitaliteit is de gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van iemand die leidt tot energie om te leven, waarbij beide factoren in balans zijn. Het wordt ook wel levenslust of veerkracht genoemd. Vitaliteit is afgeleid van het Latijnse woord 'Vita', wat leven betekent.

Als vitaliteit expert geeft Jacqueline Rijks advies en begeleidt zij u om balans te vinden aangaande uw persoonlijke vitaliteit.

Samen onderzoeken en bekijken wij naar uw leefstijl voedingspatroon, draagkrachten en de mentale veerkracht. Samen bespreken wij eventuele klachten of ongemakken. Daarnaast meten we de tekorten aan vitaminen & mineralen en waar u op wilt focussen. Omdat het persoonlijk is gaat het hier ook om maatwerk, omdat u uniek bent, net zoals ieder mens.

Naast vitaliteit expert, ICOON specialist, energetisch coach, Lipozero specialist is Jaqueline nu ook Nano Healthcare therapeut.

Contact Praktijk Vitaliteit

Wijnstraat 8
6101 AK Echt - Netherlands